Bisneskoutsi on nyt Humando, uusi nimi, mutta tutut palvelut. Käy www.humando.net -sivuilla ja jätä palautetta. Kiitos! Nämä sivut sulkeutuvat huhtikuun aikana.

Älä pistä päätä pensaaseen!

”Hyvä johtaminen ei synny sattumalta.”

 

”Tartu tosiasioihin, kun tunnistat tarpeen.”

 

”Älä unohda yksilöä.”

  

Siinä poimintoja eilisiltapäivän LIVE Digifoorumistamme, Johtamisen Hinnasta. Kävimme läpi melkoisen asiakokonaisuuden tuloksen tekemisen, ihmisten työn imun ja innostuksen äärellä. Itse järjestettyä uudenlaista verkkokokoontumista voin rohkeasti arvioida, kun lopulta ei tarvitse välittää muusta kuin siitä naamasta, joka peilistä katsoo takaisin. – Asiantuntijamme olivat erinomaisia, aivan alansa huippuja. Tekniikkakin toimi. Ja aiheet niin ajankohtaisia kuin vain voivat olla; työn tuottavuus, ihmisten innostuminen omasta työstään, työkyvyttömyys, kustannukset ja säästöt, eurot ylipäätään, yhteiskunnan taloustilanne…
 
Mutta silti jäin miettimään, mitä saimme aikaan? No, ainakin tiedon jakamista eri puolille Suomea ja kolmen tunnin pituisen taltioinnin jaettavaksi niillekin, jotka eivät päässeet mukaan suoraan verkkolähetykseemme. Tapahtuiko kuitenkaan mitään näkyvää tai tuleeko tapahtumaan pieniäkään kehittymisnytkähdyksiä missään yrityksessä?

HR-ihmisen ratkaisuehdotuksia


Uskon ja luotan, että kehittymistä tapahtuu, jos ihmiset itse tekee riittävän velvoittavan sopimuksen itsensä kanssa. Päättää itse, että minä kyllä onnistun. Ja pysyy siinä päätöksessään päivästä toiseen. Sitoutuminen on numero 1.
 
Jos tuntuu, että jotain jäi eilisen päivän sisällöstä uupumaan, marssi kirjakauppaan ostamaan itsellesi Erik Larssenin kirja ”Paras”. Ota se käsikirjaksesi oman toimintasi kehittämiseen, Erik osaa tuon ohjeistamisen kirjansa kautta mallikkaasti. ”Keskity matkaan kohti maalia”. – Tarkoittaa, keskity joka arkipäivä pieniin asioihin, tee niitä systemaattisesti ja pidä tavoite mielessä. Älä tingi rutiineista, vaan niillä pääset maaliisi. Ja ole rohkea. Mikään ei muutu, jos et tartu tosiasioihin.
 
 
 
Se voittaa, joka uskaltaa.
 
Ja jos tuntuu, ettet yksin uskalla – ota meihin yhteyttä!
 
 
 
terveisin Tiina Bisneskoutsista


Jätä kommentti

Kommentit käyvät moderaattorin tarkistuksen läpi, hetkinen...