Reiss motivaatioprofiili®

ReissMotivationProfile Reiss Motivaatioprofiili®

Reiss Motivaatioprofiili® (RMP®) on tieteellisesti validi standardoitu arviointi siitä, mikä ihmistä motivoi. Se paljastaa, kuka olet, mikä sinua motivoi, mitkä ovat syvimmät arvosi ja miten todennäköisesti käyttäydyt eri tilanteissa ja erilaisten ihmisten kanssa. Ihmistä ei tyypitellä eikä hänen motivaatioitaan yksinkertaisteta vain muutamiin perustarpeisiin. Profiilin tuloksia voidaan hyödyntää mm. rekrytoinnissa, työnhallinnan parantamisessa, työnkuvan suunnittelussa, sitouttamisessa, ja yksilöllisemmässä johtamisessa. 

Kun ihminen tuntee omat perusmotiivinsa, hänen on mahdollista parantaa arvopohjaista onnellisuuttaan ja suorituskykyään elämän eri osa-alueilla. Työelämässä esimiehen työ selkeytyy, kun hän tuntee työntekijänsä ja tiiminsä motiivit.

Motivaatioprofiili on nopea käyttää ja hyödyntää

Sähköisen testin tekemiseen menee vain 15-30 minuuttia. Valmentaja saa tulokset heti purkukeskustelua varten, jolloin profiloinnin läpimenoaika on vain kalentereista kiinni. Havainnolliset kuvamateriaalit ja  laaja kirjallinen raportti tukevat ymmärtämistä ja soveltamista. Saat omat tunnuksesi profilointijärjestelmään, ja voit rauhassa tutustua itseäsi koskevaan materiaaliin.

 Reiss Motivaatioprofiili  

Motivaatiovalmentaja auttaa soveltamaan tuloksia

Motiivien ymmärtäminen ja profiilin tulosten soveltaminen omaan elämään ei välttämättä ole aivan yksinkertaista. Sertifioidun motivaatiovalmentajan avulla sisäistät oikein, miten saat profiilista itsellesi oivalluksia ja mikä kaikkein tärkeitä - tietoa siitä, mitä motiivit oman elämäsi suhteen merkitsevät!

Ota yhteyttä joko puhelimitse 044 0779033 tai sähköpostitse katriina (at) bisneskoutsi.fi, niin kerromme lisää soveltamiskohteista!

Motivaatioprofiilin voit tilata suoraan verkkokaupastamme.