Bisneskoutsi on nyt Humando, uusi nimi, mutta tutut palvelut. Käy www.humando.net -sivuilla ja jätä palautetta. Kiitos! Nämä sivut sulkeutuvat huhtikuun aikana.

Rekrytointitoimeksianto

Rekrytointitoimeksianto

Rekrytointi-työ vaatii osaamista ja vie paljon aikaa.

Ulkoistamalla rekrytoinnin, varmistat että työ tehdään ammattitaidolla ja voit itse käyttää aikasi keskittyen omaan ydinliiketoimintaan.

Yhteistyö alkaa toimeksiannon tavoitteiden ja rekrytointitarpeiden määrittelyllä. Heti alussa laadimme aikataulun, jota rekrytointitoimeksianto noudattelee. Tässä kohtaa suunnittelemme myös uuden henkilön perehdytysaikataulun.

  • Julkaisemme työpaikkailmoituksen paikallisen sanomalehden digiversiossa ja muissa tehokkaissa kanavissa. Ilmoittelu tuo hyvän tuloksen, kun sopivimmat kanavat on tarkasti mietitty.
  • Laadukas ehdokaskartoitus tehdään Bisneskoutsin rekrytointijärjestelmässä, johon jokainen rekrytointiin osallistuva työnantajan edustaja voi jättää oman kommenttinsa hakijoista.
  • Rekrytointiprosessi pysyy ketteränä ja sujuvana, kun tehtävän kannalta olennainen osaaminen ja motivaatio kartoitetaan ensin hakemuksista ja vielä tarvittaessa puhelinhaastatteluin. Kontaktoimme puhelimitse kiinnostavat hakijat; kerromme tehtävästä, sen tavoitteista ja asiakkaastamme mahdollisimman kattavasti.
  • Arvioimme loppusuoralla olevien ehdokkaiden soveltuvuuden tehtävään Reiss® motivaatioprofiililla.
  • Esittelemme parhaimmat ehdokkaat teille ja halutessanne osallistumme haastatteluihin asiakkaan kanssa.
  • Tarpeen mukaan autamme myös haastatteluun valmistautumisessa.

Ensiluokkaisen hakijakokemuksen luominen on meille yhtä tärkeää, kuin työnantajakuvan rakentaminen yrityksellenne. Valitse siksi Bisneskoutsi.

Lähetä sähköpostilla rekrytoimeksianto osoitteeseen katriina@bisneskoutsi.fi ja otan sinuun yhteyttä.